Om os


Det Gode Liv er et familieejet projektudviklingsfirma, der har specialiseret sig i grønne seniorbofællesskaber. 

Firmaet består af Knud-Erik Sørensen og Daniel Duvald (far og søn). Knud-Erik med erfaring i projektudvikling i familieboliger, andelsboliger, seniorandelsboligprojekter, samt hotelkoncepter. Daniel med mere end 20 års erfaring i IT branchen, 15 år i egen selvstændig virksomhed som IT udvikler.
 
De har desuden begge en hel del viden om grøn energi gennem mange år rundt i verden, både hvad angår sol - og vindenergi, samt biogasprojektering.
 
 

Knud-Erik Sørensen

Født i 1950.

Har gennem en menneskealder arbejdet i ejendomsbranchen, dels som ejendomsmægler siden 1974, og siden 1976 i byggebranchen, med erfaring i projektudvikling og byggeri af familieboliger, andelsboliger, seniorandelsboligprojekter, samt hotelkoncepter.
 
Arbejder desuden som frivillig i Røde Kors Fredericia som kasserer.
 
Efter at have været med så længe i en svær branche, har han formået at lave stort alle de fejl man kan lave der, og nok også opfundet nogle der ikke var der, før han kom.
 
Det har selvfølgelig kostet en god sjat penge, og som derfor også betyder, at vi nok ikke kommer til at gentage disse fejl. 
 
Den gode side er så, at vi kommer med en stor erfaring, som vi har tænkt os at bruge på en god måde nu.

Daniel Duvald

Født i 1981.

Computere og IT har været en stor del af Daniels liv, lige siden den første computer, en brugt Commodore 64 blev købt for hårdt tjente penge i 1993. Daniels første programmeringsprojekt skete på samme maskine. 

Daniel har siden 2005 været selvstændig, hvor arbejdet som projektudvikler med speciale i webudvikling, grafisk arbejde, 3D, visualisering og animation, har været en naturlig karrierevej.

Daniel er desuden frivillig i Rønde Karateklub som sekretær og hjælpetræner.